fbpx

Branduri auto cerute în România

Atunci când alegem o mașină avem în vedere criterii ca consumul redus sau mentenanța acestora. Numeroase modele de mașini s-au remarcat la nivel național, prin consumul redus de combustibil, prin designul fiabil, puterea crescuta a motorului sau chiar prin mentenanța lor. Deși preferințele pentru mașini în topul fiecărui utilizator in parte diferă, în orice caz, s-a constatat ca o data cu venirea pandemiei, numărul celor care si-au achiziționat o mașină noua si, cu precădere una second hand, este in continua creștere.
Tot mai accentuată este nevoia unui automobil pe cap de familie, deși unele familii detin chiar si doua automobile.
Branduri cu tradiție s-au făcut remarcate si pe piața auto din Romania. Așa că daca îți dorești in viitorul apropiat sa achiziționezi un automobil nou sau second, cu siguranță veți fi interesați sa știți care sunt si cele mai iubite branduri din ultimii ani.
Popularitatea brandurilor în România
Cele mai achiziționate mașini in ultimii ani, din Romania, e nimeni altul decât brandul Dacia. Acesta oferă periodic oferte avantajoase utilizatorilor care-si doresc o mașină noua, dar si avantajul unei mașini de familie. Brandul Dacia beneficiază si de cele mai bune preturi atunci când vine vorba si de mașinile second hand. Printre cele mai răspândite modele de pe piața se regăsește modelul Logan, urmat de Sandero si Duster.
Să nu uităm și de ceilalți dealeri cu tradiție care se impun și ei. Iar aici putem aminti in topul favoritelor automobilele Volkswagen, urmate de Renault, Ford, Hyundai si Skoda. În creștere se afla si automobile de la Audi si BMW, preferința fiind a celor care își doresc motoare puternice, un design interior-exterior de lux si performante de top. Bineînțeles, acești utilizatori nu se sfiesc in ceea ce privesc costurile privind mentenanța si schimbul de piese sau costurile consumului de carburant, care nu sunt la fel de reduse precum ale brandurilor menționate mai sus.
Romania și mașinile electrice

Deși sunt într-o continua dezvoltare si au un preț de achiziție destul de ridicat, ele nu lipsesc din topul popularității, fiind în creștere. Acestea oferă utilizatorilor o experiența inedita atât la volan.
Deși sunt zvonuri că viitorul pieței automobilelor pe combustibil va fi limitata si înlocuita cu alternativa ecologica, nu oricine își permite sa investească într-o mașina ecologica. Mai mult decât atât, nu exista o capacitate atât de marea stațiilor de încărcare astfel încât toți utilizatorii sa aibă acces la acestea, in timp util.
Privind lucrurile din alt unghi, vedem că mașinile ecologice se deosebesc printr-un concept impresionant, cat si printr-un design pe măsura. Consumul acestora este redus și sunt pe deplin confortabile si silențioase, oferind o experiența demna de secolul 21’.
Pentru că acestea nu emit noxe toxice precum celelalte tipuri de mașini obișnuite, taxele si impozitele pentru ele sunt mai mici. La fel de apreciate sunt si mașinile hibride care nu lipsesc de pe lista de dorințe a potențialilor cumpărători. Aceste mașini pot fi utilizate in ambele moduri, atât tradițional, cu carburant, cat si acționate in mod electric, îmbinând utilul cu practicul fiecărui șofer.
Cel mai important lucru este ca mașina aleasa sa te reprezinte si sa se plieze pe cerințele si nevoile tale. Așadar, alegeți viitoarea mașina ținând cont de aceste aspecte cu mult mai importante decât brandul in sine.

Inmatriculari Auto BM utilizează cookie-uri și tehnologii similare pe site-urile sale. Continuând navigarea după prezentarea informațiilor privind modulele cookie, sunteți de acord cu această utilizare.