adresaVIVO Mall Baia Mare, langa hypermarket-ul Cora telefon 0749.945.843 email Baia.mare@globasig.ro firma

Traduceri Autorizate

Pe langa celelate servicii de inmatriculari auto, firma noastra va pune la dispozitie si servicii de traduceri legalizate Baia Mare. La noi aveti certitudinea ca actele dumneavoastra vor fi traduse corect si in conformitate cu cerintele ANAF. Puteti sa alegeti sa traduceti actele auto si in particular, insa nu aveti garantia ca vor fi traduse corect, avand in vedere multitudinea de termeni tehnici care sunt folositi in acest tip de documente.

Avem in componenta echipei traducatori profesionisti, cu experienta in traduceri acte Baia Mare din orice limba de circulatie internationala, cat si in traduceri din limbi mai putin folosite.

Majoritatea vehiculelor achizitionate de romani sunt aduse din strainatate, indeosebi din tari precum: Germania, Italia, Spania, Franta, Olanda, Belgia, Austria. Pentru inmatricularea vehiculului in Romania se efectueaza pasii urmatori (la ANAF se cer traduceri acte auto):

  •  se merge la RAR (Registrul Auto Roman)
  •  se merge la ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala) pentru eliberare certificat TVA!

In general, la RAR se merge pe baza de programare. Aici trebuiesc prezentate actele originale ale vehiculului (actele originale in limba straina respectiva, dar nu se cer traducerile actelor respective).

La ANAF insa este obligatoriu sa se prezinte traduceri acte auto autorizate.

Noi ne ocupam de toate formalitatile, oferind servicii de traduceri acte auto Baia Mare, cu traducatori profesionisti care cunosc metodologia si efectueaza zilnic traduceri de acte auto.

 

TE PUTEM AJUTA

Completează câmpurile de mai jos și consultantul nostru
te va contacta în cel mai scurt timp posibil.
0749.945.843